SCHWARZ Plantează 2023

O zi dedicată reîmpăduririi și protejării mediului înconjurător.

În 29 aprilie 2023, echipa SCHWARZ și un grup de voluntari s-au adunat în pădurea Cisnădioara pentru a da viață unui nobil angajament – acela de a planta copaci pentru fiecare toner ecologic vândut. Împreună, ne-am propus să facem o diferență semnificativă în eforturile de reîmpădurire și protejare a mediului. Această acțiune SCHWARZ Plantează a adus împreună oameni minunați, energie pozitivă și bucurie autentică.

Cu entuziasmul de a crea un impact pozitiv, am pornit la acțiune. Împreună cu o gașcă de oameni faini, am primit cu bucurie această oportunitate de a planta puieți și a contribui la sănătatea pământului nostru. Aproximativ 800 de puieți au prins rădăcini, semn al unui efort comun și al dorinței noastre de a face o schimbare reală în ceea ce privește protecția mediului.

Printre voluntarii noștri de toate vârstele, am avut parte de o prezență specială -un boxer super simpatic, care și-a adus contribuția la efortul general. Cu energie și veselie, prietenul nostru cu blăniță și lăbuțe ne-a reamintit că protejarea naturii este o responsabilitate comună și că fiecare gest contează.

Eforturile noastre nu ar fi fost posibile fără sprijinul generos al Ocolului Silvic Valea Sadului – District 1 Cisnădie și Primăriei orașului Cisnădie. Implicați încă de la început, aceste instituții au fost alături de noi și ne-au susținut în demersul nostru de a contribui la frumusețea și sănătatea pădurii Cisnădioara.

La sfârșitul zilei pline de muncă și entuziasm, am dorit să evidențiem și să sărbătorim eforturile tuturor participanților. Cu inimi deschise și recunoscătoare, am oferit insigne, diplome și gustări sănătoase, arătând astfel aprecierea noastră față de fiecare persoană care s-a implicat în acest proiect de reîmpădurire.

Acțiunea SCHWARZ Plantează a fost un succes, datorită implicării entuziaste a voluntarilor, sprijinului valoros al instituțiilor și a pasiunii noastre pentru protejarea mediului. Angajamentul nostru față de natură și responsabilitatea față de clienții noștri rămân neschimbate. Cu inima plină de speranță și determinare, promitem că vom continua să plantați semințe de schimbare pentru un viitor mai bun.

Așteptăm cu nerăbdare să revenim și anul viitor, cu noi proiecte și cu același spirit de echipă, pentru că împreună putem face diferența. Hai să fim alături de natură și să construim un viitor în care mediul să prospere alături de noi!

Cu drag, Echipa SCHWARZ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>