Fii tu eroul

„The true meaning of life is to plant trees, under whose shade you do not expect to sit.”

Fii tu eroul!

Noi am inteles ca fara paduri sanatoase, pamantul nu poate sustine viata. Stim ca orice gest, oricat de mic, are o deosebita importanta si poate produce un impact pozitiv in comunitate.

Astfel, a luat nastere initiativa „Impreuna Impadurim Romania”,  prin care ne-am propus sa contribuim direct la asigurarea unui viitor sustenabil pentru generatiile viitoare.

Poti planta un copac pentru fiecare toner ecologic distribuit partenerilor.

You print We plant

You print We plant este sloganul care ne responsabilizeaza in primul rand pe noi, dar totodata transfera acest angajament de protectie a mediului inconjurator spre clientii nostri impreuna cu care plantam anual cate un copac pentru fiecare toner ECO OEM achizitionat.

Ajuta-ne sa plantam!

Cumpara un toner original ecologic si plantezi instant un copac.

Plantam impreuna 1000 de copaci?

Tematica pentru Ziua Companiei

Transforma un eveniment corporate intr-o oportunitate reala pentru echipa si pentru un viitor verde.

Ziua Companiei este un moment cheie, care oficializeaza marturia succeselor trecute cu promisiunea unor noi inceputuri. Totodata este o oportunitate excelenta pentru a castiga atentia publica si a consolida angajamente din toate partile: echipa, viitori candidati, clienti si parteneri.

“Plantam împreuna 1000 de copaci” este un concept inovativ, menit sa asigure sporirea notorietatii prin actiuni de plantare, dedicate sprijinirii naturii.

Noi am pornit sa impadurim Romania! Vii si tu?

Ne dorim sa dezvoltam o abordare corecta fata de mediul inconjurator, sa promovam, prin exemplul propriu, educatia ecologica si sa contribuim la un viitor mai bun pentru generatiile viitoare.